Om HEDEVANG
Hvorfor HEDEVANG ledelse & HR?

Erfaring og ekspertise
Med mange års erfaring som leder, rådgiver, ledelsestræner, ekstern lektor på lederuddannelse, coach og rekrutteringskonsulent samt en dybdtgående viden om bedste praksis er jeg klar til rådgive i forhold til jeres udfordringer.

Tilpassede løsninger
Hver virksomhed er unik og skal derfor ses i sin ”egen ret”. Ved grundigt at sætte mig ind i situation, historie og vision kan jeg levere skræddersyede løsninger, der passer til jeres behov, forventninger og ambitioner.

Engagement og succes
Mit mål er at bidrage til jeres virksomheds succes og opbygge et langsigtet partnerskab, der skaber merværdi.

Hvordan?

Om I efterspørger en ekstern HR Chef, coaching, organisationsudvikling, teambuilding eller ledertræning tager vi en indledende og uforbindende samtale, hvorpå jeg udarbejder et tilbud på en skræddersyet løsning.

Honorering kan være efter medgået tid eller til en fast pris på en pakkeløsning. Uanset afregningsmodel er honoraret altid en god og effektiv investering med høj værdiskabelse.

Næste skridt

Tag det første skridt til at styrke din virksomheds ledelse, organisation og HR.

Kontakt mig for en uforbindende samtale på telefon +45 22158686 eller joergen@hedevang.dk.

Lidt historik

Før den selvstændige rådgivningsvirksomhed bestred jeg ledende stillinger indenfor regnskab, økonomistyring og organisationsudvikling.

Løsningen af mange forskellige opgaver har givet mig stor viden om, hvordan problemer udfolder sig og hvordan udfordringerne kan løses i forskellige organisationer og virksomheder.

Jeg er erhvervsøkonom (cand. merc.), og har suppleret med efter- og videreuddannelse indenfor psykoterapi, hvilket betyder, at jeg i mit arbejde kan analysere og arbejde med både det organisatorisk/forretningsmæssige og det humanistiske omkring menneskelig adfærd, relationer, holdninger, motivation og samarbejde.

En fortsat faglig udvikling, der også styrkes af, at jeg gennem en årrække har fungeret som ekstern lektor ved HD uddannelsen på Aalborg Universitet og nu ekstern censor på de erhvervsøkonomiske uddannelser ved Danmarks øvrige universiteter.

Følg Hedevang

Ring eller send en mail, så tager vi en uforpligtende snak, om mulighederne for at udvikle din organisation.
LinkedIn ikon