Persontest

Persontest

Opdag dine muligheder med persontest

HEDEVANG ledelse & HR har stor erfaring med at bruge persontest som led i at afklare dine udfordringer og muligheder. Som certificeret i DiSC, JBTA og EQ-i, er jeg klar til at hjælpe dig med at udforske, forstå og maksimere dit personlige og professionelle potentiale.

Hvordan kan test hjælpe

Rekruttering: Identificér nøglekompetencer og personlighedstræk, der matcher perfekt med dine rekrutteringsbehov. Med test får du et yderligere værktøj til at sikre ansættelse af de rigtige mennesker til de åbne stillinger.

Coaching: Få en dybere forståelse af dig selv og dine styrker, så du kan træffe mere informerede beslutninger i din aktuelle rolle og i karrieren videre frem. Personlighedstestning skaber et solidt fundament for personlig vækst og udvikling.

Ledertræning: Styrk dit lederskab og samarbejdet i lederteamet gennem indsigt i din/jeres personlige lederstil(e) og lær at kommunikere mere effektivt i teamet. En persontest giver dig redskaber til at blive en inspirerende og effektiv leder.

Teambuilding: Skab harmoni og samarbejde inden for dit team ved at forstå de unikke dynamikker mellem teammedlemmer. Personprofiler hjælper med at fremme et positivt arbejdsmiljø og styrke teamwork.

Kort om de forskellige test

  • DiSC: Afdækning af adfærd og kommunikationsstile for at styrke samarbejde og interaktion eller for at se mulighederne for match til en stillling.
  • JBTA: Baseret på Jungs teorier om personlighedstype, giver JBTA en dybdegående analyse af individuelle præferencer og adfærdsmønstre.
  • EQ-i (Emotional Quotient Inventory): Måler den enkeltes emotionelle intelligens med værktøjer til at håndtere følelser konstruktivt, både personligt og professionelt.

Hvorfor anvende test fra HEDEVANG

  • Certificering: Jeg er certificeret i brugen af DiSC, JBTA og EQ-i fra anerkendte institutioner som DISnordic og Brøgger Erhvervspsykologer.
  • Målrettet anvendelse: Det er testmetoder, der kan tilpasses til rekruttering, coaching, ledertræning og teambuilding for at imødekomme jeres specifikke behov.
  • Professionel rådgivning: Udover testresultater tilbyder jeg også professionel rådgivning og vejledning baseret på din unikke profil.

Tag kontakt for personlig og professionel succes

Telefon: +45 22158686 eller joergen@hedevang.dk

Lad os sammen udforske din personlighed og skabe en vej mod mere tilfredshed, effektivitet og succes.

Følg Hedevang

Ring eller send en mail, så tager vi en uforpligtende snak, om mulighederne for at udvikle din organisation.
LinkedIn ikon